Bruidstaarten

Alles wat u wilt weten

Over onze bruidstaarten

Taart op maat

Een bruiloft is een bijzondere gebeurtenis en daar hoort een bijzondere taart bij. Een klassieke witte taart, strakke moderne taart of naked cake; gedecoreerd met suikerbloemen of echte bloemen, het kan allemaal. Wij helpen jullie graag om tot een bijzonder ontwerp te komen. Onze taarten worden vers bereid met de beste en waar mogelijk biologische ingrediënten. 

Cupcakes en petit fours

Willen jullie naast de bruidstaart ook iets anders serveren? Of misschien alleen cupcakes of petit fours? Ook dat is mogelijk. De cupcakes worden gevuld met een vulling naar keuze en feestelijk gedecoreerd met bijvoorbeeld suikerbloemen in het het thema of de kleur van jullie bruiloft. 

Prijzen

Bruidstaarten zijn echt maatwerk, waardoor de prijzen sterk kunnen variëren. Wij raden daarom altijd aan om contact met ons op te nemen en een offerte op te vragen. Als richtlijn houden wij een vanaf-prijs aan €5,00 per persoon. Cupcakes vanaf €2,25 per stuk en petit fours vanaf €2,50 per stuk. Een bespreking en proeverij (voor 2 personen) kost €22,50. Dit bedrag wordt in mindering gebracht bij een bestelling vanaf €350,00. 

Levering

Jullie kunnen de taart zelf op (laten) halen in Ameide. Bezorgen is ook mogelijk en wordt bij grotere taarten sterk aanbevolen. Voor het bezorgen van jullie bestelling wordt €0,60 per kilometer gerekend. 

 

Vraag naar de mogelijkheden

Meer informatie of bestellen?

Voor vragen of meer informatie kunt u een mail sturen naar info@watbaktmarjolein.nl 

Of kom gerust eens langs als we open zijn!

Een greep uit onze

Mogelijkheden

Al meer dan

bruidstaarten gemaakt