De Bakplaats

Alles wat u wilt weten

De Bakplaats van Wat bakt Marjolein

Vakantiesluiting: 10 t/m 18 augustus is de Bakplaats gesloten. 19 augustus staan verse taart, ijs en koffie weer voor jullie klaar!

Sinds januari 2019 is De Bakplaats de nieuwe locatie voor de bakkerij van Wat bakt Marjolein!

De Bakplaats is een combinatie van bakkerij, winkel en koffiezaak. In de open bakkerij is te zien hoe onze taarten en gebak vers bereid worden. In onze winkel zal een select assortiment aanwezig zijn voor de verkoop. Daarnaast is het mogelijk om een heerlijk kopje koffie of thee met natuurlijk iets lekkers te nuttigen!

Corona-maatregelen:
In verband met Corona hebben we alle zitplaatsen in de Bakplaats tijdelijk verwijderd omdat de ruimte te klein is om 1,5 meter afstand te houden tussen onze gasten en medewerkers. Wel hebben we een mooi terras met ca. 16 zitplaatsen en twee picknicktafels aan de overkant van de straat op het Wesselsveld. 

We bedienen niet direct aan de tafels, u kunt binnen uw bestelling doorgeven en betalen (bij voorkeur per pin) Wij komen dan uw bestelling buiten brengen. Zowel bij het bereiden van onze producten als bij het klaarmaken van uw bestelling houden we grote aandacht voor de hygiëne. We werken waar nodig met handschoenen aan en maken tafels, deurklinken, menukaarten en het pinapparaat regelmatig schoon. 

Mocht u hier vragen of opmerkingen over hebben horen wij dit graag.

Openingstijden:

zondag: gesloten
maandag: gesloten
dinsdag: gesloten
woensdag: 10:00 – 16:30
donderdag: 10:00 – 16:30
vrijdag: 10:00 – 16:30
zaterdag: 10:00 – 16:30

Adres:
Aaksterveld 2
4233 GC Ameide